Okategoriserade

Trädgård, rosor och önskningar

Åhå vad jag har stressat hårt de senaste dagarna. Det är inte bra för något, men nu börjar den där tiden för mig då det händer så otroligt mycket.
Igår träffade jag ett brudpar som gifter sig i sommar och jag tyckte väldigt mycket om dem. Vi pratade om The Secret, om makten av att önska, att visualisera och kraften som kommer med det man uttalar.
Det blir bara mer och mer tydligt för mig, att om man vill ha något så måste man önska det. Högt och tydligt. Med bilder, ljud och text. Och ibland med höga rop och fysisk styrka. Då slår det in. 
Så, nu önskar jag mig en trädgård fylld av prunkande rosor. Gammaldagsa rosor. Med namn som Mme Plantier, Mme Boll och Awakening.
Nu finns det en hel del 100-åriga rosenbuskar i vår trädgård som jag hoppas har klarat sig, trots att vi grävt avloppsrör, jordvärmeslingor och kört hårt med traktorer och maskiner.
Men jag måste plantera några fler. Har ni några rosenfavoriter? Zonen är 5, kanske 4. Det får gärna dofta och grönska och sprudla av färg.
Och förresten, jag har fått mycket kritik för det nya utseendet på min blogg. Ingen hittar och ingen fattar. Vad tycker ni? Vill ni att jag ska återgå till klassiska mallen? 
Tack mina vänner!

4 Comments

 • Linda

  Hej Helena
  Angående bloggen, så lär vi oss säkert men , JA den var bättre förut nu fatatr jag ingenting 😉
  Kram Linda

 • Lina

  Jag gillar tanken på nya bloggen, men tycker tyvärr inte att det funkar i praktiken. Var börjar nästa inlägg? osv.

  go helg!