Torsby Camping Fröknarna Fräs, Vänner

Världens bästa Markus

Jag har fyra män i mitt liv som är mycket viktiga för mig. Jag har ju fler underbara män runt mig på olika sätt men dessa är de viktigaste. Det är min kille Jögga, min pappa Bengt, min son Viggo (fast han är ju ingen man utan en liten pojke förstås) men sedan har jag Markus. Världens bästa Markus. Min kusin. Som följt mig genom hela livet. Som stått under mina vingar och mina åsikter. Min manliga kopia. Här ”vilar” han i vårt fönster.
På vintern bor han i Panama på sin båt och på sommaren bor han här, och jobbar som kock och kökschef på Fröknarna Fräs (vår restaurang) Som kock är han en riktig ’bucher’. Som gillar stekar, fonder kokta i fyra dagar och komplicerad kemimatlagning.
Nu har han kommit tillbaka och det värmer mitt hjärta. Jag tycker så mycket om honom. I Panama kallar de honom för Mr Sparrow, och det förstår man ju när man ser honom.
Gött att ha honom tillbaka, i hela fem månader jobbar vi ihop.
Så, nu vet ni alla singeltjejer vart ni ska hänga i sommar.

8 reaktioner till “Världens bästa Markus”

 1. Lingonberrie säger:

  Fniss. Ja, då bokar jag en resa nu då… 😀
  Härligt att du har honom hemma i sommar.
  kramar!

 2. VACKRA hem & interiör säger:

  En bild på Markus och ditt härliga hus!! Att Markus kommit tillbaka innebär ju att ni snart öppnar Fröknarna Fräs igen, KUL!!
  Kram

 3. Annika säger:

  Det är en mycket vacker man. På flera sätt verkar det.

 4. Helena H säger:

  Sure, du måste komma och träffa honom. Stor kram

 5. Helena H säger:

  Gör det! Komsi, komsi, komsi.

 6. Helena H säger:

  Präääciiis!

 7. Annika säger:

  Haha! Du är rolig du. Det hade jag så gärna gjort. När det dyker upp en förvirrad turist och frågar om hon kan få träffa Markus vet du att det är jag. 🙂

 8. Helena H säger:

  Härligt, då ses vi!! Stor kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.