Bröllop,  Natur,  Vänner,  Värmlandstips

En fantastisk dag i sidesaddle

Idag var en fantastisk dag. Jag hade på mig en av de finare klänningarna som finns. En sidesaddledress. Det är tyngd i kjolen samtidigt som den är tunn och väldigt lätt. När jag har på mig den här känner jag det som att jag vill gå tillbaka till min gamla regel om att jag aldrig mer vill bära något annat än klänning. Jag får så mycket kommentarer och blickar.
Just i den här färgsättningen känner mig lite som en cowboy, och det är ju fint att få vara cowboy.
Och den fina utsikten bakom är förstås den över sagomspunna Fryken.
Från mitt favorittillhåll Tossebergsklätten just här sett söderöver

Jag gillar Tossebergsklätten därför att min bästa kompis Anki driver en av världens bästa restauranger där.
Jag stannar till hos denna underbara människa så fort jag får chansen och om jag har tid, och just idag föll det sig så bra därför att jag hade varit och plåtat bröllop och slutade tidigare än jag planerat 
Ett fantastiskt bröllop för övrigt som jag hoppas får visa bilderna på senare
Jag älskar utsiktsplatser. Det är nåt med luft under vingarna att kunna se långt
På Tossebergsklätten kan man förutom att äta riktigt gott även fika hembakat tex iform av en egen biskvi med spännande fyllning. Jag försöker alltid motstå deras gottigheter men Anki trugar. Hon är som min farmor var. Man får inte gå tomhänt därifrån. 
Man kan också titta på spännande konst av Anki
Om man har tur blir man omhändertagen av dessa två
När jag var färdig med mitt utflyktande åkte jag till mitt andra jobb (bästa Torsby Camping) och tog en promenad med Markus 
Vi promenerade till bryggorna som nyss lagts i. Barfota förstås för nu är det sommar
Det var inte speciellt varmt i Fryken men snart är jag nog redo för årets första dopp
Markus är världens bästa kollega, kusin och vän. Han är så himla spännande. Han är lite som en cool, ung blandning av Ernst Kirschteiger och Brad Pitt.  Jag älskar honom som min lillebror.

Vi avslutade minneskortet med att testa kamerans blixt mot scengardinerna. Jag använder inte den inbyggda blixten så ofta men den funkar ju faktiskt rätt bra.
Det var den dagen.
God natt.

8 Comments

 • Anonymous

  Underbart vackra bilder! Jag bor ju i Värmland jag också, lite längre söderut, och Fryken har jag sett många gånger, men dina bilder visar verkligen landskapet på det mest fantastiska sätt!! Du är så fin i din klänning; förstår att du får många blickar! Wow! Förstår att din snygge kusin får en o annan blick han också! 😉

 • lina

  vackra kvinna! kusin och du har samma färg på ögonen, härligt! han ser ut att vara mysig, som jag har föreställt mig att du är.

  trevligt söndagskväll

 • Linaplina

  Hej fina du!
  Underbara bilder av dig och en vacker klänning 🙂 Säger som tidigare talare, du och kusinen är oerhört lika.

  KRAM

 • Helena H

  Åh ni fina! Ni gör mig så glad. Min kusin är verkligen något utöver det vanliga. Den kvinnan som norpar honom kan skratta sig lycklig!!

  Åh att vi har lika ögon…jag har aldrig hört det förrut, men det är ju kul.