Odd Molly, Spara pengar, Värmlandstips

Min dag idag

Idag var jag på Lidl. Åh vad jag älskar Lidl. Billigt, bra, sjyssta grönsaker, roliga artiklar…det känns lite som att vara i ett annat land.

Man kan gå och botanisera och ha sig och jag hittade en pastamaskin (en sådan som jag alltid önskat mig) för 199 kr. En sådan där som man vevar för hand. Det tyckte Viggo också var roligt. Så nu ska det lagas hemmagjord pasta. Spännande.

Då jag har en tendens att glömma bort saker och framförallt glömma bort att berätta saker för min familj (vad jag ska göra osv) så har jag idag inhandlat en stor fin almanacka med mumsiga matmotiv för 19 kr på Lidl. Så, nu fick alla lite koll på varandra och nu vet Viggo och Jögga om alla mina 19 inbokade bröllop för 2011.

Och Photobooth på min mac är alltid lika roligt tycker Viggo.

På Lidl kunde man också köpa en gitarr för 499 kr. Men vi har redan några gitarrer, en ser ni till höger. Och mig och Viggo förstås. Jag har klätt oss för dagens kyla -23 celsius. Viggo han har på sig craft underställ och en Helly Hansen fleece i tre lagers principen, och jag har en fantastiskt tjusig Odd Molly Sweltry Cardigan i vintage chalk som jag beställt från USA. Det är toppenbra med att shoppa i dollar idag, den är nästan nere i 6 kronor, och många ställen har gratis frakt. Det blir lite av att fynda.

Idag postade jag också en massa grejer som jag sålt på tradera, jag älskar tradera. Dessa gamla Frye skinnstövlarna köpte jag för längesedan i NY och de är liksom tjusiga och har verkligen den rätta looken, men de gör ont på mina fötter. Inte trodde jag att dessa boots var eftertraktade men visst, på tradera hittar de hem till någon som har letat efter exakt dessa slitna cowboysare. Det är att leva miljövänligt. Reduse, reuse, recykle. Det är verkligen något vi måste ha som ledord.

Sedan hade jag lite tid att läsa veckans bästa tidning, nämligen NWT´s Arbete och Ekonomi.
I alla tidningar skrivs det om hemskheter och rån och brott och glesbygddepression och arbetslöshet och vi kan lika gärna lägga oss ner och dö-principen, men just på onsdagarna har Nya Wermlandstidningen den här bilagan som får mig att känna luft under vingarna och få syre i lungorna.
Att allt är möjligt, att man kan starta en chokladfabrik i mitten av ingenstans, bo på skogen och driva high tech cykelbutik, flytta till Japan och jobba ett år eller varför inte vara modist och bo i Sysslebäck som den här damen. Henne vill jag besöka. Har helt missat att det finns en modist i Värmland, men nu vet jag.

Det var väl min dag ungefär. Rätt fin dag måste jag säga.

1 reaktion till “Min dag idag”

  1. Fröken Abbe säger:

    Vad fina ni var idag!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.