Natur,  Rattsjöberg,  Vänner

Vitsippan ute i backarna står

Idag var jag och Viggo ute och njöt av sol
och vitsippor
och fint besök som lärde Viggo käka äpple, russin och kakor.
Tack Elin med familj för en fin stund idag!

4 Comments

 • Elin

  Kan du inte berätta lite mer om kursen du går. Vad gör ni? Är den bra? Är den helt på distans eller har ni fysiska träffar? Hur stor är den? Vem tycker du den är bra för?

 • Elin

  Kan du inte berätta lite mer om kursen du går. Vad gör ni? Är den bra? Är den helt på distans eller har ni fysiska träffar? Hur stor är den? Vem tycker du den är bra för?

 • Helena H

  Hej Elin. Det är en konstteoretisk utbildning, man måste ansöka med ett projekt, en idé, det är vad HFF tycker är viktigare än något annat. Idén, frågeställningen…så är det två fysiska träffar i Gbg men flera på skype. Man lär sig inte fotografera bättre, men man pratar om sitt arbete, opponerar på varandrars bilder och arbete. Du behöver inga förkunskaper men under kursens gång ska du jobba med ditt projekt och fortlöpande leverera bilder dit. Den är superspännande. Sök den!!

 • Helena H

  Hej Elin. Det är en konstteoretisk utbildning, man måste ansöka med ett projekt, en idé, det är vad HFF tycker är viktigare än något annat. Idén, frågeställningen…så är det två fysiska träffar i Gbg men flera på skype. Man lär sig inte fotografera bättre, men man pratar om sitt arbete, opponerar på varandrars bilder och arbete. Du behöver inga förkunskaper men under kursens gång ska du jobba med ditt projekt och fortlöpande leverera bilder dit. Den är superspännande. Sök den!!