Böcker, Bok, Bröllop

Familjen Kringlund

Bibbi (som ni för övrigt finner på Kulinarika, en av Sveriges bästa vinbyråer) hade en helt fantastisk egendesignad klänning med tyg från Klässbols linneväveri.
Det var väldigt vackert!

8 reaktioner till “Familjen Kringlund”

 1. Linn säger:

  OJ så fina foton, otroligt vackra!!! Sååå duktig du är, vad fint att vissa personer verkar hitta så här ”rätt” med vad de ska göra som ”yrke”. Du gör sannerligen det du är bäst på! Wow!!!

 2. Bland inredning O figuriner! säger:

  Hej Helena!
  Tack för att du kikar in hos mig!
  Tröttnat på mamma kläder & Odd molly kan man ju köpa & sälja,med vinst ibland =)
  Roligt att Linda ska ha igen,du får hälsa så gott!
  Massor av kramar Erika!

 3. Katinka säger:

  Du tar så vackra bilder och är en sann inspiration ska du veta. Jag är dålig på att kommentera, men är ofta här och kikar och inspireras. Tror också att vi har mycket gemensamt. Tusen kramar

 4. Sofia säger:

  Dina fotoböcker ser helt ljuvliga ut – vilket fantastiskt minne! Man blir lite sugen att gifta sig bara för att få anledning att anlita den vackra ”bröllopsfotografen”

 5. Helena H säger:

  åh fina fina ni, hjärtans vad glad jag blir av era kommentarer. Ja, jag blir själv så sugen på att gifta mig och det finns så mycket spännande att hitta på.
  Kram

 6. Helena H säger:

  Linn! Jag blir så glad för jag tvekar ofta själv om jag verkligen kan det här med bilder;)
  Men huvudsaken är att man producerar!

 7. mlisan säger:

  Fantastiskt fina bilder på en väldigt fin familj! Halkade in här på din blogg av en slump, men kommer garanterat att återvända. Är själv otroligt fotointresserad, så det här var en fröjd för mitt öga vill jag lova. Kul att hitta ännu en duktig fotograf att inspireras utav, och värmlänning dessutom 😉 Är sunnebo själv 🙂 Kram till dig!

 8. Helena H säger:

  Åh vad roligt. Hoppas du kommer tillbaka.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.