Vänner

Finaste Anki

Igår fick jag tillbringa hela fyra timmar med min bästa vän Anki. Vi startade med att fika i typ tre timmar sedan gick vi en timme.

Anki är världens finaste människa. Så full av kreativitet och skönhet så hon nästan spricker. Men så nätt och petite i sin storslagenhet. Och säg, visst är våfflat hår så himla coolt?
Anki är konstnärinna…ni hittar henne på Tossebergesklätten på somrarna. Det är en riktig upplevelse att få möta henne. Och själv har jag fått spendera hela min gymnasietid och resor i Amsterdam och Prag och Budapest och Belgien och London och mina studier i Sydafrika med Anki. Vi har seglat ihop och mött delfiner i fullmåne mellan La Gomera och Teneriffa, och dansat på nattklubbar och varit hungriga och trötta och glada tillsammans. Vi har åkt flotte, paddlat kanot, ridit häst, cyklat, liftat, bussat, festivalat och målat ihop. Dessutom har vi jobbat ihop många somrar som Fröknarna Fräs. Och det är jag så glad över.
Säg, är inte äkta nära och kära vänner det absolut mest värdefulla vi har?
Själv var jag inte riktig lika tjusig dagen till ära som Anki. Kände mig lite James Dean-ig med jodpuhrs (Blundstone som säljs på Granngården, världens bästa skor) och slitna jeans och bomullsjacka i lite fjällräven modell (HM 298 kr). Men jag gillar sättet som Anki ser på mig. När andra tar bilder av en själv kan man avgöra hur de ser på en. Det är väldigt intressant. Och hon ser på mig så en ärlig och rak och jordnära arbetsmyra! (Det tror jag iallafall)
______________________________________________
Förr i världen när min älskling Jögga tog bilder av mig var jag alltid supersexig och snygg och riktig tjusig, men numera när han tar bilder av mig ser jag mest ut som en trött och lite småknubbig mamma. Och det där måste jag ändra på. Ska ge mig ut och jogga nu. 

2 Comments