En svensk klassiker, Sport, Vasaloppet

Träningshelg


I helgen hade min pojkvän Vasaloppsläger för sin chef och hennes väninnor. Jag följde med och vi fick en helt fantastisk dag i otroliga Mattila med minus 5 grader och strålande solsken. Älgskav och motti och fläsk till lunch serverad av den allra sötaste östmarkstjejen.  Precis så ska livet vara.  

På söndagen hann det bli plusgrader och regn så för att slippa sätta på klister åkte vi i tunneln istället.

På kvällen drog jag upp och hälsade på vår allas Steffan som är på besök i sina gamla hemtrakter från New York (det är han ni ska kontakta om ni söker lägenhet i NY) och hans tjej och vi badade fullmånebastu på Kindsjön. En perfekt avslutning på en perfekt hälsohelg.

Jag har ännu inte åkt det riktiga Vasaloppet (bara tjejvasan och kortvasan) men jag har varit anmäld flera år men har alltid veckan innan Vasaloppet drabbats av sjukdom.

I år tänkte jag köra en annan strategi. Jag ska lura kroppen och säga att jag inte ska åka Vasaloppet, men i smyg träna inför det. Sen, när dagen D kommer ska jag faktiskt köra det. Öppet spår om jag inte hinner seeda mig. 

Bilderna i det här inlägget är tagna med en klen mobiltelefon. jag inser att jag måste byta upp mig.Helst till en iphone.

2 reaktioner till “Träningshelg”

  1. Cia säger:

    Du glömmer väl inte att du har en alldeles egen personlig tränare?? När som helst du vill! När du är i Karlstad eller jag är i Torsby så kör jag gärna skiten ur dig på gymet *haha*… Helt gratis förstås

    Du vet vart jag finns… (och jag är fullt allvarlig, jag gör det gärna :)…)

  2. Martin säger:

    Hullu! Mitä sinä tehet? Suomi on kylmä ja djävligt långtbortilainen!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.