Bröllop

Hade varit trevligt

Fick en förfrågan om jag kände till någon bröllopsfotograf i Khao Lak i Thailand som kunde plåta ett bröllop i februari. Jag svarade att det gjorde jag tyvärr inte, men om ville de ha romantiska mig så kunde de få fotograferingen gratis om de flög in mig en vecka.  De är dumma om de inte köper det. Eller vad säger ni? Fast det är klart, det kanske är jobbigt att släpa på en fotograf från Sverige på sin bröllopsvigselceremonihoneymoon-resa när man kan anlita någon på plats för en tredjedel av priset. Dessutom är det sjysst om de anlitar någon lokalt.

8 reaktioner till “Hade varit trevligt”

 1. Martin säger:

  Behöver du assistent så ställer jag gärna upp då 😀

 2. Martin säger:

  Behöver du assistent så ställer jag gärna upp då 😀

 3. Linda! säger:

  Hejsan Helena!!

  Fotoklubben håller som mest på att förbereda för Värmlandsfoto, som vi detta år håller i.
  Så nu träffas vi varje onsdag ett tag framöver.
  Jag kan fråga om det skulle passa, jag ska dit på onsdag, vore ju himla roligt om det gick att få till!

  Ha det bra, jag hör av mig till dig om de andra nappar!!

  Kram linda.

 4. Linda! säger:

  Hejsan Helena!!

  Fotoklubben håller som mest på att förbereda för Värmlandsfoto, som vi detta år håller i.
  Så nu träffas vi varje onsdag ett tag framöver.
  Jag kan fråga om det skulle passa, jag ska dit på onsdag, vore ju himla roligt om det gick att få till!

  Ha det bra, jag hör av mig till dig om de andra nappar!!

  Kram linda.

 5. Helena H säger:

  Martin: jag ringer!

  Anki: Visst är det!

  Linda: Fint!!

 6. Helena H säger:

  Martin: jag ringer!

  Anki: Visst är det!

  Linda: Fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *