Rattsjöberg

Happy Valentines Day

Alla hjärtans dag idag, och då är det meningen att man ska ägna extra mycket tid åt sin älskade.  Jag skulle mycket hellre vilja se att man ägnade extra mycket tid åt sin älskade hela tiden istället för bara en dag om året, men då kanske det skulle vara svårt att hinna med allt det andra också.
Jag har haft en sådan otrolig tur i livet när det kommer till kärlek. Min kille är på många sätt min spegelvända motsats, och jag tror kanske det är därför jag magnetiskt dras till honom.
Han är inte bara mitt favoritobjekt när det kommer till bilder (kameran älskar honom) utan han är också på många sätt och vis så otroligt skön att ha och göra med. Om jag ändå skulle lista det allra mest fundamentala i vår relation så är det att han låter mig vara fri och självständig. Det älskar jag honom så otroligt mycket för.

Kanske låter konstigt att det skulle vara viktigt, men ni som känner mig vet vilket obändigt behov jag har av frihet. Att kunna göra som jag vill, ta egna beslut, stå på egna ben. Ibland sova själv, åka på egna resor och ha egentid. Jögga låter mig göra det. Samtidigt har ju han behov av detta också vilket gör att vi båda kan förstå den andra.

Jag älskar också Jögga för hans lojalitet ifråga om allt. Hans djup, hängivenhet, passion och förmåga att se mig. Men kanske det som jag älskar allra mest hos Jögga är ändå hans handlingskraft, hans förhållningssätt till livet. Att han älskar rörelse, sport, träning, att leka. Att han därför aldrig kommer bli vuxen utan alltid vara en liten nyfiken pojke.

Men han måste lära sig att ta bättre bilder av mig. Jag var mycket snyggare på de bilder han tog av mig när vi var nykära, men det kanske inte är hans fel.

Tröjan Jögga har på köpte jag till honom på Farmers Market. Jag försöker alltid låna den av honom men han säger att jag inte får det för då blir det bröst på den, så jag låter bli. Men den är så himla snygg. Ljuvlig, lätt, tunn ull som inte väger något.

Jag har på mig en Sweltry Cardigan. Om det är något det där märket kan så är det stickat.

2 Comments