Film

Filmtips

Idag mitt på dagen när jag väntade på visumet i centrala Stockholm efter att ha varit och vaccinerat mig lite spontant på Svea Vaccin gick jag in i biomörkret för att se Woody Allens senaste Vichy Christina Barcelona.

Jag kröp upp i biostolen och lutade mig bakåt och sedan var det bara ren njutning från första bildrutan till den sista.

Öppenheten, konsten som livstil, att aldrig döma varann och att något faktiskt bara behöver vara en sommar…eller något sådant. Jag hade ingen aning att Woody Allen skulle imponera på mig så otroligt. Tillsammans med scenografin, kostymen, humorn, filmspråket och skådespelarinsatserna fick den här filmen 5 av 5 möjliga.

1 reaktion till “Filmtips”

  1. miss cloudberry säger:

    jag såg den igår, så väldigt, väldigt bra.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.