Uncategorized

Plåstra på min sorg

Nu funderar jag på hårförlängning. Den här gratisklippningen blev nog en klassisk ”billigt blir dyrt”.

3 Comments

  • LitenElin

    Tycker du ska gå till en frisör du litar på, och be henne/honom komma med förslag på hur du skulle kunna göra så att det blir DU.

    Mycket oprofessionell frisör som visar sina elever hur man absolut inte får göra! Även om du gav honom fria händr så borde han, som du själv skriver, ta hänsyn till vem du är, och komma på en spännande lösning.. men som sagt.. Som är DU!

    Lider med dig, hoppas det löser sig! Kram

  • Anonymous

    Hej !
    Jag har just läst hur besviken du har blivit,När man är modell så är det bara att sitta och som du skriver så blev du ju upplyst om detta .Jag vet inte var du har googlat men inte på det senaste i alla fall ,det som kommer är korta hår och mycket lockar ,när man är osäker som person så tycker jag att då kan man gå till någon som man litar på och betala för sej.
    H. Lina

  • Helena H

    Hej Lina! Jag skulle gärna ha betalat 4000 kr för att slippa få mitt hår bortklippt. Jag är verkligen inte en snål människa. Jag blev som sagt var tillfrågad att sitta som modell därför att jag är känd hos frisören som en som vågar ta risker men med facit i hand ser jag ju att jag borde ha avböjt. Min syster som är frisör i Göteborg sa att hon har sett många flickor gråta efter kurser då deras hår har klippts av pga av en ”kreativ och crazy” frisörs önskan.
    Jag är inte osäker som person när det kommer till frisyrer utan har haft väldigt många olika frisyrer genom tiderna. Jag tycker bara inte att man kan eller ska göra en orkide utav en ros. varför göra ett tjockt hår tunt? Logiken går inte ihop för mig.
    Frisören hade bestämt sig långt innan jag kom in i bilden vilken typ av frisyr som han skulle klippa utan att bry sig om vem han klippte den på.Det skulle lika gärna kunnat vara en docka. Jag sa klart och tydligt att han fick fria händer men att jag ville BEHÅLLA mina längder. Jag ångrar djup att jag inte ställde mig upp och gick men jag ville tro att han såg något med MITT hår som jag inte såg. Tyvärr såg han sig som en innovativ konstnär och inte som en hantverkare.
    Jag fattar inte varför frisörer är så besatta av att klippa alla långa hår korta. Bara för att man vill behålla sitt långa hår så är man i frisörers ögon ”tråkig”.
    Trist.