Hus, Kök

Det perfekta tvättmedlet

Jag är alltid på jakt efter det perfekta tvättmedlet. Det som doftar sådär ljuvligt så folk måste fråga vad det är för något. Det där tvättmedlet som nästan skulle kunna vara ens egna signum. Hitintills har jag inte hittat det.

Men så var jag i Karlstad och gick runt mellan de fyra ljuvliga affärerna som finns på Haga (Karlstad shopping är annars väldigt tråkig förutom några små favoritbutiker som jag har. Består annars mest av stora kedjor i shoppingcenters som man får ångest av. En butiksinnehavare sa att Karlstadborna är rädda för småbutiker men vi som kommer från landet, Torsby, Sunne, Arvika, Ekshärad etc är vana vid små boutiqes och därför shoppar mycket mer gladeligen hos dem än Karlstadborna själva). Jag önskar dock mer små exklusiva butiker i gamla Haga för det är så vackert.
Hursomhelst, där inne i en butik stod det här tjusiga tvättmedlet och ropade på mig. Exklusiv kanel och jasmindoft, och för att vara ärlig köpte jag dem nog bara för att förpackningarna var så tjusiga.

Allt för att tvätta, städa och diska ska bli lite lite roligare än jag tycker att det är.
Fullständig rapport om tvättmedlets långvariga doft ger jag senare. 
Tjingeling. 

2 reaktioner till “Det perfekta tvättmedlet”

 1. Lina säger:

  spännande!

  senaste tvättmedlet jag nappade på heter Lina, går ju inte att låta bli när man har ett eget helt plötsligt!

  annars köper jag också mycket pga förpackningar. kanske därför jag även är svag för bukar och väskor?

 2. Helena H säger:

  Ja sjysst att ha ett eget tvättmedel!!

  Visst, burkar, väskor, förpackningar är ju väldigt viktigt. Det tycker jag också.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.