Vänner,  Viggo

Magisk söndag i badtunna

Anja har kommit hem, efter 3 månader i Israel och typ 5 månader i Etiopien (människans urvagga). Man kan skriva en hel spännande bok om denna otroliga kvinna som som helst sover under bar himmel och som jag tycker så mycket om. Som en liten rastafari-syster är hon, den friaste och starkaste jag känner. Åh vad jag önskar att jag hade varit som henne när jag var 22. 
Idag åkte jag och Markus och Viggo hem till hennes familjs sagolikt fina hus med utsikt mot Fryken (ska göra ett hemma hos-reportage där snart), och jag vet inte hur det kom sig, men stolta lillebrosan Carl eldade på badtunnan och vopps så hade alla hoppat i (utom jag och Pär och Maria)
oj, vilka fina människor, så lyckliga i den kalla vinden och det varma vattnet
Viggo tyckte det var väldigt spännande att få bada badkar utomhus med så härliga människor
och Markus liknade en jesus-gestalt
Och plötsligt hade 6 timmar passerat utan att vi märkt det, men så är det när man har det riktigt roligt.
En magisk badtunne-söndag.

3 Comments

  • Katinka

    Vilken fin beskrivning på människorna omkring dig som du älskar och underbara bilder som alltid kära du! Tack snälla för dina fina kommentarer under min resa. Jag tänkte faktiskt på dig vid Carnegie Hall och vid Chelsea Hotel. Hade varit underbart att vara där med dig! Kram