Jag och mitt hår,  Resa,  Sardinien

Sardinien del 1

Ni vet, jag älskar ju Korsika, men kände att vi ville prova något annat. Så jag tänkte, kanske Sardinien. Jag älskar öar. Jag vill bo på en ö någongång i framtiden. En slumrande vacker ö med olivlundar och varma lavendelstränder.

Så jag googlade en hel massa, sökte, hittade AIRBNB, och ska ni ut och resa och vill bo i hus eller lägenhet så rekommenderar jag varmt den här sidan. Fast det var inte där jag hittade det här.

Det är där bilderna är tagna. Vi bodde mitt på stranden. Jögga står på vår terass när han tar bilden på mig till höger. Ja, det var ljuvligt. Slumrande. Skönt. En dag var det blåsigt, det var då vi tog dessa bilder.
Sen fick jag nog av mitt hår och klippte mig framför spegeln med en slö sax en sen kväll. Inte att rekommendera, men mitt hår går med på vad som helst.

2 Comments