Värmlandstips

Anki

Tog de här bilderna för några år sedan till makeupartisters portfolio (Pamela Anderssons Mariart utbildning i Arvika). Men Anki som satt modell fick dem aldrig, men nu ska hon få dem. Jag har suttit och hållit i dem som en annan Gollum som ”my precious…” men nu, nu, ska ska alla modeller och andra som velat ha bilder få dem.  Jag håller nämligen på att rensa hela hårddisken. Jag rensar hela mitt liv. Lämnar tillbaka, lämnar bort, säljer, fullföljer…åh det är så skönt. Som en själslig rensning. Som en nystart.

Men åh vilka tjusiga bilder. Vad jag kan. Borde kanske syssla med ”beautyshoot” lite oftare….
fast jag föredrar alltid människors skavanker. Ärlighet, öppenhet, reality….det är och kommer alltid vara min grej. Hellre erfarna rynkor än babyhud om ni fattar. Fast Anki hade redan babyhud så det behövdes ingen airbrush på henne. Maken till mer natural beauty får man leta efter.
Bilderna är plåtade i Arvikas fordonsmuseum. Ett underbart ställe.
Tjolahopp.

3 Comments