Okategoriserade

Celebert hembesök

Idag hade jag besök av Värmlands Folkblad. Jag kände mig het. Det är inte varje dag det kommer två sköna journalister hem till en och ställer frågor som enbart är positiva.

De ville göra ett slags personporträtt av mig som fotograf och hur man kan kombinera två yrken, bo i Torsby och ändå besöka världen, eller något sådant… och jag har verkligen ingen aning om denna vackra Anna fick med sig något användbart hem i sitt skrivblock. Det slutade nämligen med att jag och fotografen Håkan Strandman gick loss på att snacka om konstfotografins ogripbara begripelse och bildjournalistikens moraliska dilemma.

Jag går ju upp i hejsan och blir helt hysteriskt vild vid mötet med sådana intressanta individer. Våra samtal böljade sig som en flodvåg över klänningar, fotografi, restaurangen och resor. Jag hoppas inte att jag gav dem något som liknar hjärtinfark. Sedan tror jag att det var första gången som de var ute på jobb och själva blev fotograferade.

Egentligen vet jag inte heller om fotografen Håkan fick med sig några bilder hem där jag var snygg, för han ville inte att jag skulle titta i kameran och då jag inte får titta i kameran och le förföriskt så vet jag inte om jag blir snygg. Men han var nöjd, och det är huvudsaken.

Vi spenderade nästan 4 timmar ihop. Det var ett bra och väldigt intressant möte. Tänk att folk kan få betalt för att snacka med mig. Jag måste verkligen vara het.

Repotaget skulle publiceras lördag den 24:e.

Vad i hela friden sysslar jag med?

3 Comments