Okategoriserade

Midsommar signerat Alva

Jag tog ledigt från mitt jobb på midsommarafton och det har aldrig någonsin hänt tidigare. Alltså, jag har inte firat en privat midsommar i hela mitt liv (förutom när Viggo var tre månader och jag var ”mammaledig”) Men hursomhelst lämnade jag min jobbskuta på aftonen och for hem och hade midsommarfirande i vårt alldeles nyrenoverade färdiga hus.

Det var alldeles otroligt fint. Jag hann inte ta några bilder för jag lagade mat men jag hittade dessa bilder i min kamera efteråt, plåtade av min egen guddotter Alva. Alltså shit var duktig hon är. Vilken blick, och hon är bara 12 år gammal. 
och Viggo hade lånat mitt läppstift utan att jag märkt det, han ville också gärna vara midsommarfin.
och Jögga, vilken kille
och lamm och korv och kyckling och karré och zucchini och lax. Vilken fiesta!
och en fin gravid mage (min systers)
och ljuvliga släktingar på en fin-fin veranda (så magisk)
Och Alvas egna självporträtt. 
Tack för vackra bilder Alva.

3 Comments

  • Lingonberrie

    Så härligt!! Ni har haft fint väder under midsommarhelgen era lyllos. Här regnade det som bara den. 🙂 Så där typiskt så man skrattar lite..

    kram!

  • Anonymous

    Ååå moster! Vi hade en underbar midsommar. Jag är så glad över att du finns. Du finns där för mig. Tack. Det är det roligaste som finns att låna dina kameror. Och att en så duktig fotograf säger att ens bilder är fina. Det värmer..
    KRAM Alva!