Industri

Sunnes Statoil
Idag hade jag ett udda uppdrag för Calle och Linda på Statoil i Sunne. En annons i det lokala bladet om ett pangerbjudande på deras mack.
Jag funderade kring temat Statoil, mack, bensin, biltvätt, korv…det måste ju vara glatt att komma in på en mack? Det är inget mystiskt djupt och konstlat i att marknadsföra en mack, näe, här gäller det att tänka glatt och positivt, gärna lite David La Chapell (alltså, jag känner högaktningsfullt vördnad för Chapel, han är helt bäst) men ändå försöka hålla det enkelt och utan mycket utrustning. Inga meddragna studioblixtar eller sminkade modeller.
Jag ville tänka lite i Chapels banor och hade kanske kunnat regissera till (waow, va kul)färgstarka, kitchiga bilder kring glänsande korvar, våta biltvättar, doftande wonderbaums och en röd öppen chevrolet…lite Californien roadtrippin..en brunbränd blondinbrud med röda läppor som kör en amerikansk lastbil..hon ska nog ha en prickig 50-tals klänning…
oj, men sedan fick jag bromsa mig. Det är januari i Sunne och Calle vill bara, som hans morfar hade tipsat honom om, ”marknadsföra sig som person”…..frustrerande men fantastiskt att hela tiden vilja mer!