Cap Verde

Ceriserosa, brun hud och turkost vatten

Ni vet, för några veckor sedan var jag med om något alldeles fantastiskt. Jag och miss Saprema åkte till Cap Verde, träffade två magiska yogasystrar och fotograferade hela veckan. Jag visar lite ”behind the scenes”.
 Dessa shorts heter Vinyasa Pants. Jag älskar dem så mycket. Hade det varit lite varmare på Paris maraton hade jag sprungit i dem.

 Om det är något som gör mig riktigt glad så är det ceriserosa mot brun hud och turkost vatten. Måste vara något från barndomen i scarven mellan 80 och 90-tal.  Rosa är en riktigt laddad färg. En färg som flickor verkar tagit patent på, men för 100 år sedan stod rosa för manlighet. Giro d’Italias ledartröja är rosa, la maglia rosa.

Är så glad för att jag fick vara med om de här bilderna. Bilder som är magiska precis som de är utan att man behöver göra något alls.
 Shorts från Saprema alltså. För glädjen i rörelsen.