Frihet,  Natur

Kvällen i bilder

Idag klockan halv 6 tog jag med mig min kusin Markus och åkte på Heidruns. Vi fikade osötat kaffebröd med vaniljvisp i trädgården och Markus kände lite på konsten som hängde i träden. Jag var lycklig därför att det var första gången på 22 dagar som jag såg solen i Torsby.

På väg tillbaka stannade vi på ett spontanbesök hos mina vänner Åsa och Andreas.

De har ett nyinköpt torp med strandläge, och Andreas har precis byggt en bred härlig brygga. En sådan där fantastisk brygga som man kan äta middag på. En stabil, bred, säker och vuxen-finbrygga med stege ner i vattnet. En av de finare bryggor jag sett.

De hade även besök av en en fin liten familj.


Jag fick en ny kompis i den yngsta. Vi två var de enda som badade.

Hon var bara tre år men en kopia av Amelie från Montmartre på flera sätt. Det är inte alltid som jag kommer överens med små kids, men med Lotten klickade det på en sekund.




Mina vänner har en fin kikare som de använder mycket från sin brygga. Åsa tittar på grannkorna när de går ner till vattnet och Andreas spanar efter Kanadagäss. 


Åsa har universums mest välsvarvade ben.

Åsa och Andreas är alltid mycket kära. Jag är lite avis på deras kärlek som är så uppbyggd på att de gör saker med och för varandra. Precis som det ska vara antar jag.

Så sitter de på sin egna  brygga på kvällarna och tittar på solen som sakta smyger sig ner bakom bergen och jag tänker, det finns inte många platser i världen där man kan ha sin egna brygga och sin egna strandtomt och där man får ha den alldeles själv. Den svenska landsbygden är alldeles fantastisk.


Andreas är mycket pysslig och har ett fint vitrinskåp med tomatplantor.

Vid nio vinkade vi adjö till det vackra paret, tacksamma för att vi fått dela 3 fina spontantimmar på deras brygga. 

Alla bilder är tagna med iphone, utan applications. Inte den bästa kvalitén, men det är bilder ändå.

2 Comments