Barn, Blommor, kärlek, Natur, Poesi, Porträtt, Värmlandstips

På Tossebergsklätten


På Tossebergsklätten finns det så mycket fint att man knappt vet vart man ska titta. Och ännu bättre är det när restaurangägarna och deras barn, tillika några av mina bästa vänner, har stängt för dagen och bjuder på personalmat och gosar med min son. Åh vad jag älskar detta ställe.
Om du vill uppleva något riktigt gott, fint, färskt och äkta, ackompanjerad av värmlands bästa utsikt, ja då ska du åka dit. Till Tossebergsklätten. Värmlands hjärta. Kanske har du turen att få möta min vackra vän Anki (jag har en lång historia med henne som jag ska berätta om nångång) Jögga säger att hon har en röst som är så ljuvt behaglig att lyssna på och jag säger att hon har ett hjärta varmt som granglöd.
2 reaktioner till “På Tossebergsklätten”

 1. anki säger:

  Vad fint Helena!
  Du är vår bästa marknadsförare, kollega, inspiratör, fotograf & vän!
  Längtar alltid efter dig.

  Stora kramar från ”klittan”

 2. anki säger:

  Vad fint Helena!
  Du är vår bästa marknadsförare, kollega, inspiratör, fotograf & vän!
  Längtar alltid efter dig.

  Stora kramar från ”klittan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *