Kamera

Avveckling eller utveckling

Mitt favoritobjekt den cerisa orkidén och min pojkväns livslinje.


Jag satt fast. Jag sa till mig själv förra veckan ”det är bara att avveckla eller utveckla”. Ifråga om att vara eller inte vara professionell. Köra eller inte köra.

Hobby eller arbete.  Redan 18 bokade bröllop 2009.

Vart får man inspirationen ifrån och hur kan man plåta samma sak så många gånger utan att aldrig någonsin upprepa sig själv?

Jag gör aldrig samma sak två gånger. Det är inte min stil, men hur gör man 20 bröllop per år utan att göra det långtråkigt för sig själv?

Allt handlar om utveckling. Utvecklar man inte så avvecklar man automatiskt. Så enkelt är det inom allt, och speciellt inom affärer. Så jag tog de pengar jag fick tillbaka på skatten från 2007 och så köpte jag 3 nya objektiv. Varav ett makro.

Det är en helt ny värld som öppnar sig som min vän Fredrik sa, och jag är så glad över att ha väntat med att stiga in i den fantastiska macrovärlden och ganska underligt att jag inte varit där tidigare. Men nu är jag där, och med min nya objektiv är jag mer professionell än någonsin, och nej, jag  kommer inte avveckla min bröllopsfotografi. Bara utveckla den. Den och mitt övriga bildspråk som jag hoppas även kommer ge mig mer övriga arbeten.

Bilderna är tagna i fredagskväll i fönstret. Bara sådär.  Mitt favoritobjekt den cerisa orkidén,  och min favoritkrukväxt svärmortungan.