Värmlandstips

Min andra och egentligen första arbetsplats


Jag har ju en VD post på Torsby Camping. Torsby Camping är ett familjeföretag som funnits i min familj sedan 1991 och det är en oroligt fin rörelse som vi fått rejäl fart på och som vi är mycket stolta över.

Det är inge märkvärdigt med att vara VD för man får städa lika många toaletter för det. Skillnaden är bara att jag får bestämma lite mer, ta lite mer ansvar och fortsätta på att jobba på lite hårdare med att ge företaget en ännu tydligare profilering.  Vara ett trevligt ansikte för företaget.  Jag inser hur viktigt det är att nätverka, vara ute i farten, synas på mässor och i media. Jag förstår att syns man inte så finns man inte.

Har spenderat dagen med Camping Värmlands medlemmar på möte i sagolika Sunne. Det är otroligt givande att träffa andra i samma bransch och prata om utveckling.

Camping Värmland är en ekonomisk förening där vi medlemmar (campingplatser i Värmland) verkar på en gemensam grogrund. För våra medlemsavgifter köper vi marknadsföring, är på mässor och träffas och diskuterar camping i Värmland. Det är ett gäng glada, entusiatiska, kunniga entreprenörer som brinner för egetföretagande och utveckling.

Jag blev otroligt inspirerad av dagens möte.

I vår ska vi lägga vår Norgesatsning på TV reklam. Det tror jag blir bra.

Om några dagar kommer vår campings nya broschyr för sommaren 2009 ut och då kommer ni att hitta den precis överallt. 

Framsidan ser ni här ovan.

Jag är otroligt taggad för årets säsong.

3 Comments