Bröllop

Ett beundrarbrev

Jag fick ett mail i min inbox. Det är sådant här som göra att jag kan fortsätta, trots att jag ibland kan känna att jag inte förnyar mig (och förnyande är för mig det allra viktigaste i mitt liv). men hon sätter huvudet på spiken om vad det handlar om. Kärlek:

”Jag måste bara säga Helan att ja fullkommligt älskar alla dina bilder du tar ! De finns ett sådant liv i dom så de går inte att förklara i ord.

När man ser på alla bröllopsbilder så är de precis som man sitter mitt bland alla människor och är med.
Så Helan, Nu när ja har hitta den man som ja är 100 % övertygad om att ja kommer att leva hela mitt liv med så finns de ingen annan i hela världen än du som kommer att få förgylla min dag. Min enda dag i livet som ja får leva ut mina prinsessa drömmar som alla flickor har sedan 10 års ålder har.

För med dina kunskaper så kommer ja för en dag få va den vackraste människa i världen som gifter sig med den vackraste mannen som stulit hennes hjärta till max !!


Så när stunden kommer och vi bestämmt vårt datum så kommer ja kasta mig på telefonen till dig 🙂


Så alla kredit till dig och din kamera. Ni är som ett !”

3 Comments

  • Anonymous

    ja helena,
    det är bara att hålla med personen som skrev mailet.
    skulle jag mot all förmodan gifta mig igen, skulle du vara det självklara valet av fotograf till våra bilder. du tar fantastiskt fina bilder och även om jag inte känner dig så verkar du vara en underbar människa.
    //Annalena