Vinter

Kärlek och ullmatte-tröja

Jag vet att våren och alla färger är på intåg i modet nu men i kylan och snöruset känns det lite konstigt att sätta på sig pastelliga blomsterplagg (som verkar vara vårens och sommarens heta), så jag kör det bruna ullmyset några månader till. Jag var och handlade på grym rea på Garberob i Sunne, ni vet, halva reapriset som nästan blir 75% rea, och det tycker jag är så kul. Då får man med sig saker hem som man kanske inte hade tänkt.
Som diskreta OM-klänningar och den här fantastiska koftan från Vintage By Fé som känns som en hästig ullmatta. Ja, jag blev alldeles förälskad i den, sådär som jag kan bli i material och textilier som känns oändligt tidlösa. Som att den skulle kunnat funka på Jesutid och samtidigt på en framtida catwalk. Ni fattar.
Så kunde jag vira in mig och Viggo i den och mysa järnet, för om det är något den här pojken lärt sig av mig så är det att mysa. Eller muusa som han säger.
Dessutom har han lärt sig hur man ler framför kameran. Åh, jösses.
Trevlig söndag på er vackra människor.

One Comment

  • Shopaholic

    Tack än en gång för ljuvliga bilder!!! Så synd vi inte får tillfälle att ses idag på Odd Mollys visning, hoppas det blir av längre fram 😉
    KRAM!!