Hus

Flyttat

Har flyttat in i mitt nya hus. Har väntat på det hela hösten. Lyckokänslan vill inte riktigt infinna sig. Går vilse bland de stora rummen och hittar inte riktigt hem. Men det kommer nog. Flyttkartonger överallt.

Det är hur jobbigt som helst att flytta, jag inser att jag hatar att flytta. Det är som en slags kris. Ett slags nytt liv som ska börja. Förvirrande. Paradoxalt. För samtidigt som det är otroligt tjusigt och stort och högt i tak så känner jag mig lite förvirrad och ensam. Men natten är alltid som mörkast precis innan gryningen. Det har jag lärt mig. Det är ju den enskilt största privata affär jag gjort i mitt liv så det är självklart att jag ska känna mig lite skakis.

Det tar nog några dagar till att komma till ro med tavlor och lampor och lådor och packningar och energier och sedan kommer jag nog finna mig tillrätta. Då kommer jag ta lite bilder på mitt tjusiga hus.

7 reaktioner till “Flyttat”

 1. Bland inredning o figuriner! säger:

  Hej min vän!
  Tvivlar inte på att du gjort ett bra köp! =)
  Håller dig gärna sällskap ngn ensam kväll!
  Stort tack för att du kikar in hos mig! Det värmer!
  Just nu är jag hos min syster & hennes fam,som bor lite utanför Örebro!
  Ha det bra Helena!
  Kramsiar Erika!

 2. Bland inredning o figuriner! säger:

  Hej min vän!
  Tvivlar inte på att du gjort ett bra köp! =)
  Håller dig gärna sällskap ngn ensam kväll!
  Stort tack för att du kikar in hos mig! Det värmer!
  Just nu är jag hos min syster & hennes fam,som bor lite utanför Örebro!
  Ha det bra Helena!
  Kramsiar Erika!

 3. LitenElin säger:

  Jag är nyfiken i en strut och väntar med spänning på bilderna!

 4. Johanna säger:

  ”She knew this transition was not about becoming someone better, but about finally allowing herself to become who she´d always been.”

 5. Anki på sytt.blogg.se säger:

  Åh vad spännande!
  *funderar febrilt på om jag inte har något jag måste komma förbi med*…

 6. Anki på sytt.blogg.se säger:

  Åh vad spännande!
  *funderar febrilt på om jag inte har något jag måste komma förbi med*…

 7. Helena H säger:

  fina fina ni. Mitt hus är öppet för er!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.