Min son, Mina klänningar, Personligt

Outfit of the day

Jag tänkte vara lite modebloggare och ha ”dagens outfit”. Vad tror ni. 
Jag har ju garderoben fylld av tjusiga kläder som allt för få människor får se. 
Idag ville Viggo vara med också, fastän han inte har någon outfit på sig alls. Själv har jag en tunika i spets som är väldigt elastisk (så att man kan amma). Den kommer från Urban Outfitters nätbutik. Eftersom den är helt genomskinlig har jag en underklänning från Melmelli , köpt hos Pia på Vackra. På fötterna har jag ett par riktigt gamla boots som jag köpte i NY en gång i tiden. Gamla hippieboots, frye-boots. inte de skönaste, men väldigt coola.

2 reaktioner till “Outfit of the day”

 1. Fröken Abbe säger:

  Så fina bilder!
  Jag hoppas det är okej att jag har dig på min länklista!?
  Vi ses på lördag!
  Kram

 2. VACKRA hem & interiör säger:

  Hej Helena, jättekul idé med dagens out-fit!
  Jag vill gärna ha med en annons i ert ”blad”,
  men har inte hunnit med riktigt ännu(haft problem med varmvattenberedare, tv-kanaler, skrivara…). Tror det blir bra med den avlånga halvsidesannonsen, men vi kan väl höras…

  Kram Pia

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.