Uncategorized

Getting dressed in landscape

kallade jag den här bilden. Den är gammal, Felicia som låg i magen har hunnit fylla 6 år.
Jag håller på med en liten utställning, och jag känner hela tiden behovet och nödvändigheten i att skapa nytt. Men faktum är att jag har en sisådär 7-8 hårddiskar fulla med tidigare bilder och projekt som egentligen skulle kunna få lite mer uppmärksamhet. Så det får de nu.

Såg precis Uppdrag Gransknings dokumentär om näthatet. Jag blir väldigt berörd. Förbannade män som ska hålla på att hota. Det är så hemskt. Att sedan H&M lät kommentarerna stå kvar en månad efter att de skrevs är ju ännu värre. Att tyst stå brevid och titta är faktiskt nästan att jämställa med att vara förövare. Och nätet är lika mycket verklighet som verkligheten därute. Det måste fram mer civilkurage även där.
Så det så.

Sprid kärleken, inte hatet.