Resa

Aruba

Har surfat på resor som besatt de sista dagarna. Måste lämna Sverige i november. I december blir det för sent och i januari kommer snön som jag älskar och snön håller mig glad ända ut i mars så ja, november är den bästa tiden för resa.

Men de billiga sista minuten resornas tid är förbi. Jag vet inte varför. Alla resor är så dyra…men vänta nu…hittade en billig resa, två platser kvar på flyget…till Aruba! Aruba jippie…för 10 290 kr för oss tre.  Ett riktigt kap tycker jag.

Jag spenderade en vinter i västindien en gång. Jag älskar caribbean. Jag var aldrig i Aruba men det är nåt posht amerikainfluerat land med rena gator och fin sjukvård. Låter perfekt som första resa för en 7 månaders bebis. Det ska tillochmed finnas en strand som heter Babybeach och som hyr ut UV-tält till bebisarna.

Det ska bli skönt. Jag ska ha fina klänningar, sitta i skuggan och leka i sanden med Viggo, laga god mat (då vi hyr en lägenhet), barbequa färsk fisk, meditera om det finns tid…ja, mest umgås och inget annat.

På Aruba. Avresa måndag. Åh jag är så glad.

3 Comments

  • Anonymous

    Shit pommes frites, som man sa på 80-talet! Kan knappt tro det är sant! Och vad jag beundrar dig som kan och vågar dra iväg så där! Är inte aaalls avis 😉
    Ha det underbart! Ser SÅ fram emot alla vackra bilder sen!
    Kram, Fröken Abbe

  • Sandra Levin

    Kul. Jag har dock mailat dig utan svar. Känns viktigt så jag hoppas du hinner läsa mailen innan du drar på semester.