Hus, Mitt hus, Rattsjöberg, Renovering

Skissar

Jag och Viggo har drabbats av hosta och någon konstig slags influensa så vi är helt utslagna. Då passade jag på att skissa upp köket i vårt fantastiska projekt. IKEAS homeplanner är verkligen jättebra, även om jag inte är helt säker på att jag vill ha ett IKEA kök. Pärlspontkök har jag funderat på men inte hittat det än.
Tyvärr hade IKEA homeplanner ingen gammeldags bakugn att lägga in så jag fick lägga in en öppen spis, men vi ska alltså behålla bakugnen som den är och även lägga in spisen och ugnen längst in.

Vad tror ni? Ljuset, färgerna och stämningen i köket är verkligen underbar (även om det var lite stökigt just på den här bilden då vi börjat renovera) Som ni ser har jag inte ändrat så mycket på skissen, bara lagt in kyl och frys längst till vänster och även en diskmaskin längst till höger. Kanske borde jag tänka mer 2000-tal….köksö?

Ja, det är inte det lättaste. Förslag mottages tacksamt? Vad är viktigast i ett kök? Vad ska man tänka på?

10 reaktioner till “Skissar”

 1. Cia säger:

  Förvaring och mycket arbetsytor! En köksö ångrar vi att vi inte gjorde och det kommer vi att installera när vi river väggen mellan köket o matsalen i framtiden. Lycka till!:)

 2. Cia säger:

  Förvaring och mycket arbetsytor! En köksö ångrar vi att vi inte gjorde och det kommer vi att installera när vi river väggen mellan köket o matsalen i framtiden. Lycka till!:)

 3. Annika säger:

  Jag säger samma: Förvaring och arbetsytor. Det ser ut att bli lite lite skåp (om än himla fint!). Det kan man ju förvisso ordna med hjälp av skänk eller så men om man som jag gillar att laga mat så har man också väldigt mycket saker att stoppa in i skåpen.

  Torsby på På Spåret idag! Jag gissar att du kunde ALLA frågorna. 🙂

 4. Annika säger:

  Jag säger samma: Förvaring och arbetsytor. Det ser ut att bli lite lite skåp (om än himla fint!). Det kan man ju förvisso ordna med hjälp av skänk eller så men om man som jag gillar att laga mat så har man också väldigt mycket saker att stoppa in i skåpen.

  Torsby på På Spåret idag! Jag gissar att du kunde ALLA frågorna. 🙂

 5. Helena H säger:

  Ni har nog fått mig att tänka köksö!!! Jag vill ju ha ett riktigt restaurangkök;)) kunna laga masssssor av mat!!

 6. Helena H säger:

  Ni har nog fått mig att tänka köksö!!! Jag vill ju ha ett riktigt restaurangkök;)) kunna laga masssssor av mat!!

 7. Helena H säger:

  Missade på Spåret men hörde Jögga prata om det. Himla kul!!

 8. Helena H säger:

  Missade på Spåret men hörde Jögga prata om det. Himla kul!!

 9. Gunn säger:

  Jag säger köksö med! Då kan man ha kontakt med gästerna samtidgt som man lagar amt. Lite tråkigt att stå med ryggen till och göra mat. Och mera bänkyta och förvaring! Lycka till! Kram!

 10. Gunn säger:

  Jag säger köksö med! Då kan man ha kontakt med gästerna samtidgt som man lagar amt. Lite tråkigt att stå med ryggen till och göra mat. Och mera bänkyta och förvaring! Lycka till! Kram!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.