Rätt i rött
Har alltid haft så svårt för att blanda fisk och kött i samma rätt. Jag vet ju att bacon och gös är gudomligt ihop (och tonfisk och kalv också förstås) men sedan har jag liksom aldrig förstått vitsen med denna blandning. Så tog jag mig an ett recept jag hittade och använde de varor jag hade hemma och slängde mig liksom över stupet över rätter jag inte testat.
Räkor, spansk salami, vitlök, soltorkade tomater, chili, lite tomatpuré och grädde på en tagliatelle.
Mums. Det vart så läckert. som en het krämig eftermiddagsdans. Det gick snabbt också. 8 minuters koktid på tagliatellen, 2 min stekande på det andra.
Voila!
Voila!
2 Comments
VivanDivanGoesFashion
Ååå, satt just och funderade vad vi ska äta imorgon kväll och detta måste jag prova. Lät supergott. Tack för tipset.
Hoppas du får en riktigt trevlig helg
Kram
/Vivvi
Att vara någons fru
Herrejäklar vad gott det där ser ut (och låter)