Natur, Personligt

FLOW

Idag kändes mitt liv som en vårflod. Som en fors som manade fram och energi som flödade. Hela dagen var så där ljuvlig, som att inget kunde stoppa mig och min energi. Det var fint, det var som hela världen kände mig. Ingen eller inga var främmande. Varje människa jag pratade med hade något att säga mig.

Vet ni vad jag menar? Det där jag tror de kallar FLOW. Känner ni så ibland?

6 reaktioner till “FLOW”

 1. Helena H säger:

  Åhhh dessa dagar när hela universum är med en!!! I like!!

 2. Helena H säger:

  Åhhh dessa dagar när hela universum är med en!!! I like!!

 3. Miss Upsey Daisy säger:

  Ja. Och det är härligt när man kommer in i det … gäller att hitta början bara.

 4. Helena H säger:

  Åh hålla kvar vi det förstås….det är inte det lättaste.

 5. Helena H säger:

  Åh hålla kvar vi det förstås….det är inte det lättaste.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.