Blommor, Mina klänningar

Ett litet hej…

Ett litet hej till er som har tid att vänta på mig i min stressiga tillvaro. Snart kommer det att komma långa inlägg om husrenoveringar, vackra klänningar och bilder från de senaste jobben.
Idag blev jag så glad av denna Baker Cross dress, en riktigt fin figursmickrande drömklänning. En riktig Helena-klänning.

Så blev jag så glad av denna bukett jag valde ut till min kille som fyllt jämnt. Pioner, brudslöja och nejlika. En riktig kärleksbukett.
Hej hej så länge. Jag dyker tillbaka ner men kommer strax åter.

3 reaktioner till “Ett litet hej…”

 1. ♥ Bina ♥ säger:

  WOW den sitter helt fantastiskt fint på dig! Jag är så sugen att jag går AV.. men jag är tveksam på hur den är på överarmarna. Hinner du får du gärna svara hur du upplever den och vilken storlek du valde.

  KRAMAR

 2. Helena H säger:

  Hej Bina! Trevligt att du tittar in. Ja den här klänningen gjorde mig verkligen glad. Jag tog en storlek 3 och den är trång lite överallt men då det är justerbart fram så kan bysten överleva..men jag känner mig väldigt ”klädd” och tjusig i den..men jag tycker verkligen att deras kläder bara blir mer och mer trånga.
  Färgen gillar jag och jag tror att de är gångbar året om. Kram!!

 3. ♥ Bina ♥ säger:

  Tack söta för ditt svar!

  Det var så ja – och jag tror att jag skall avvakta ett tag till och bli (desperat efter..) glatt överraskad lite längre fram när jag springer på den på superrea och min kroppsform ändrats ytterligare 😉

  KRAMAR <3

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.