Mina klänningar, Mode, Musik, Personligt, självporträtt

Puts me in a novembermood


Blås din vind ur din tro


att tron i sig själv räcker till

Att någon i sig själv kan vara nog

Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen

Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen

Om man tror på någonting som du gör

Att aldrig någonsin ge upp

____________
Vals för Satan (Din vän pessimisten)

Jocke Berg

Kent är de enda som kan få mig att vilja klä mig helt i svart (brevid Coco förstås). Dessutom inspirerar de mig till att ta självporträtt och vara lite sådär svår.
Senaste skivan Röd lyser rätt in i min benmärg och kom till mig nu i mörka november som en mood-höjare och jag vill bara klä mig i svart kostym och rött läppstift och gå ut och vara vacker på något ställe med röda sammetsfåtöljer i en kall frostig stad och dricka vichy-vatten och inte prata utan bara existera och lyssna och känna svårmodet som en tung men värmande rock som man behöver i den här delen av världen på den här delen av året då eftertänksamheten och dunklet får plats och plötsligt känns november med sin dimma och tungsinthet som en djup, fashinerande och väldigt stilig kuliss.

_________

Lyssna på beatiga Vals för satan (Din vän pessimisten) eller helst hela skivan. Vackert så det förslår.

7 reaktioner till “Puts me in a novembermood”

 1. Anonymous säger:

  Glöm ej den vita spelningen!

 2. miss cloudberry säger:

  jag är inte mycket för kent idag. för ca 13 år sedan sjöng jag om blå jeans som inte gick att knäppa.

  du är väldigt fin i svart och rött. jag är inte en svart person, men vid vissa tillfällen är det bäst att vara svart och då smetar jag alltid knallrött på läpparna och låtsas att jag är klädd i coco från topp till tå. det fungerar alltid.

  härligt att se bilder på klänningar igen, det var alltid en rolig läsning.

 3. LitenElin säger:

  Vackra människa!
  Du är 100% säkert väldens vackraste gravida kvinna. Även fast jag inte sett dig på länge kan jag garantera det!

  Tänkte be dig om en grej. Har du några tips på fotoutbildningar man kan gå? Dags att ta tag i mitt intresse snart hade jag tänkt…
  Hoppas vi kan ses snart!

 4. annalena säger:

  jamen hallå,
  gissa om jag ser Alva i bilderna, särskilt bild nr 3. Det är det fysiska uttrycket som jag ser då jag inte känner dig personligen. idag frågade jag barnen vad de ville arbeta med när de blir vuxna o Alva svarade: fotograf

 5. Helena H säger:

  Glömmer aldrig den vita spelningen, och inte heller spelningen från Lollipop 1996. Den är legendarisk.

 6. Helena H säger:

  Miss Cloudberry, Kent kan man inte växa ifrån. Det är ett sound som man lär sig gilla och sedan stannar man där.

  Klänningar ja, kanske kommer de tillbaka, längtar lite efter posandet ibland.

 7. Helena H säger:

  Anna-Lena, vad roligt att du ser Alva i mig, vi är rätt lika. Hon är ju ändå min guddotter. Ska lära henne allt jag kan, Tycker redan att hon har ett sjysst bildseende, men jag gissar att hon kommer jobba med något mer tekniskt, fast man vet ju aldrig…
  Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.