Bröllop

Bröllopsplanering

Nu närmar sig bröllopssäsongen.

Helst skulle jag vilja ta mig an minst 20 bröllop men tyvärr klarar inte min tajta sommarkalender av det. Så det får bli några färre men mer kvalitetsstärkta. Redan nästa helg ska jag till Stockholm och fotografera Bodil och Albert. Det ska bli spännande. Jag har aldrig träffat dem men jag har en bra känsla.

Bröllopet jag visar här på bildspelet (Cia och Stefans) plåtade jag i somras en stekhet högsommardag men jag gick igenom det en gång till i tanke om att göra en utställning om just värmländska bröllop, och jag fann så många fantastiskt vackra bilder. Kanske hade just Cia och Stefan också ett av de mest URvärmländska bröllopen jag varit på. Tyvärr förvränger slide.com vissa bilder.

Men titta och njut. Alla bilder av Helena H.

Jag håller fortfarande på med en annan sida som ska kunna visa mina bilder lite lättare men jag är ingen lättlärd hacker. Dessutom är jag så egen att jag inte vill lämna bort hela produktionen utan delvis sköta den själv, så nu har jag hittat ett amerikansk företag som säljer färdiga flashmallar till fotografer. Det låter bra på pappret. Det som alltid verkar ta mest tid är organisation, redigering och bildkomprimering.

3 Comments