Inredning,  Rattsjöberg,  Renovering

Nästan färdig

Tänk, att natten är som mörkast precis innan solen går upp. Jag minns det från den tiden jag seglade långfärdssegling och satt natt/morgonpass. Precis innan solens första strålar letade sig upp vid horisonten var det becksvart.
Samma sak är det nu. Jag ska basunera ut så länge lever, renovera inte ett hus när ni har småbarn. Det är en tid när man ska njuta av sitt barn, inte fokusera på något annat än just se sitt barn växa och utvecklas.
Jag har haft en rejäl dipp nu. Att jag inte orkar mer. Att jag är färdig. Trött. Uttorkad. Att jag är i behov av kultur, nöje, träning, resor, mode och att läsa böcker. Men jag har så många runt mig som håller mig uppe. Som jobbar järnet. Som hjälper mig.
Så idag hämtar vi det sista kaklet till det sista badrummet. Sedan finns det inget mer att köpa, gudskelov, förutom lite färg och lite komplement. Det ska bli så skönt att få lägga pengar och tid på annat. Få fokusera innåt, på kroppen, själen.Vilken resa det har varit. Jag ska visa er bildkavalkad snart.  Så länge blir det iphonebilder.
Allt golv lagt. Vitt hårdvaxat trägolv i hela huset förutom i biblioteket och garderoberna där vi har sparat det knaggliga och kuperade 1800-tals golvet. Det nya golvet har breda tiljor och är mjukt som sammet att gå på. Ljuvligt.
Kaklet (ännu inte lagt på bilden) Allmoge framför köks och -vedspis.
Walk in garderoben helt färdig. Med spotlights i taket.
Nu ska det bara in skåp, hyllor och krokar. Och alla mina klänningar förstås. 
och lilla toaletten som jag blev väldigt nöjd med.
och Viggos turkosa rum!!
Ja, nu ska jag åka. 

4 Comments