Viggo

Grattis på födelsedagen Viggo

I lördags fyllde Viggo 2 år och han fick den här fantastiska pyjamasen i present av sin mormor (den finns att köpa på Åhlens, den är grym tycker jag)
Det låg i ett paket med min kökstapet som omslagspapper.
Vi firade med smörgåstårta. Den första som jag någonsin gjort (vet inte varför jag aldrig gjort smörgåstårta men jag tror att det är för att det är min syster som är smörgåstårteproffs.) 
Det fick bli en italieninspirerad med fyllning av mozzarella, pesto, kapris, parma, soltorkad tomat och salami. Yammi.
Så fick han en biltårta som han helst av allt ville leka med. Vi hade beställt tårtan på ett finfint konditori och jag bad om att få en prinsesstårta i racerbilstil men de glömde nog rosorna och florsockret.
men Viggo gillade den, och det är ju huvudsaken
Sedan var vi tvungna att gå på promenad för att smälta all tårta
och starka renässansmänniskan Linda ville visa sin muskler och hoppade upp i en björk vars vårknoppar nyss hade börjat slå ut
och jag predikade om vårens styrka med mina gröna vantar från Anthropologie
och familjebild I
och familjebild II 
och som jag brukar säga om min egen klädstil ”ni har ingen aning om hur dyrt det är att se så här billig ut” (snott från Dolly Parton). Men helt ärligt. Jag älskar luffarstilen. Den är min (blandannat). Jag måste liksom missmatcha. Så fort jag matchar något så måste jag matcha ner det. Det är som om jag får ont i magen om jag är för matchig. 
och Linda är ju så vacker, som en moviestar. Det tycker både jag, Viggo och Jögga. Tänk va kul när en hel familj får en favorit sådär.
Det var en massa andra gäster på kalaset också men av någon anledning blev de inte plåtade.
Så kan det vara.
Stort grattis på din dag Viggo.

5 Comments