instagram, Personligt

Senaste veckorna -instagram

 Gick jag mest klädd i stickade tjocka tröjor i varierade mönster och färger
 Var vädret ganska trist emellanåt men också så där melankoliskt poetiskt
Hade Fryken ännu inte fryst helt

Hittade jag ett recept av min farmor Vilma i gömmorna hos min syster (vet ännu inte om dessa köttbullar är DE köttbullarna som var så goda så man kunde dö, men jag ska prova)
Eldade vi så hårt i vedspisen att vi inte behövde slå på vanliga spisen för att laga mat på en hel vecka. De tjocka marrokanska kakelplattorna framför spisen var så varma att de strålade ljuvlig sommarvärme så Jögga gick barfota
Var himlen babyblå när det var riktigt kallt
Vi var till Viggos favoritkille shettisen Pohlman och hälsade på flera gånger om (jag önskar, önskar, önskar att han ska bli en hästkille. Våra närmaste grannar har ett väldigt fint stall)
Drack jag en finfin ale vid namn Kärlek från ett microbryggeri och kom på den briljanta idéen att jag vi nog måste starta ett nanobryggeri (våra kunder frågar alltid efter ett lokalproducerat öl, typ varje dag)
Hade Fryken fryst lite mer, och snön lagt sig i vackra former
Visade jag gästhuset härbret för ett par vänner och skrattade åt denna fantastiska nyckel som man måste ha för att komma in (från 1700-talet)
Åkte jag på ensliga vägar
Fick jag en ny favorittidning. En slag hipp lantliv.
Det var väl det. Och nu ska jag ta hand om en halv älg, skriva ansökningar om regionalt investeringsstöd och betala lite skatt.
Kram på er.

2 reaktioner till “Senaste veckorna -instagram”

  1. DAKOTA säger:

    B E A U T I F U L

  2. K. säger:

    Vilka fantastiska vinterbilder! Och jag som inte ens tycker om vintern. Mer än i teorin då. Kram och hoppas du har en fin helg!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.