Uncategorized

Gör inte som jag


Gör inte som jag gjorde. 

Det här gjorde jag:

Köpte en 160 GB fantastisk liten IPOD. Till den överförde jag all min musik, mina filmer och några andra dokument för att använda den som en extern hårddisk.

När sedan all min musik väl var överförd till min fantastiska lilla IPOD raderade jag all min musik från datorn för att frigöra utrymme till bildhantering. Min IPOD var ju ändå på 160 GB och jag såg på den som en liten minidator som jag kunde ta med mig överallt inkl. på löprundor. 

för några dagar sedan införskaffade jag en stereo till mina kockar på cafét för att de skulle ha en radio att lyssna på men jag ville att min IPOD skulle hålla sig borta från köket. Hur jag än bar mig åt slutade det med att IPODEN  hängde bland flottiga kockhänder i restaurangköket och idag for den i golvet, som väntat….och stendog. Tillsammans med mig typ.

När jag sedan går in för att beställa en reparation på den på apples hemsida måste jag kryssa i en ruta där jag är införstådd med att allt på min IPOD kommer att gå förlorat och att jag nog inte ens kommer att få just MIN IPOD  tillbaka.

Kalla mig materialist men det tog tid att bygga upp det där musikbiblioteket. Inget ska man få behålla. 

3 Comments

  • Anonymous

    Laga den inte via Apple. Det finns en liten disk därinne som nog fungerar… Plocka ur den och för över allt till en ny hårddisk först.

    ///OH

  • Martin

    Lider med dig.
    Men visst går det att få tillbaks allt. Finns flera företag som kan fixa. Googla bara lite så.

    Skaffa en sån där extern hårddisk och gör backup sen…