Uncategorized

En gång scout, alltid scout

Inatt drömde jag om scouterna.  Jag vaknade med ett leende på läpparna. Vart tog de vägen? Jag var själv scout när jag var liten.  Det var inte alls så där präktigt och fullt av tråkiga regler som man skulle kunna tro. Det var bara otroligt roligt. 

Det är så sällan man hör om scoutrörelsen nuförtiden men när jag googlade dem verkade de högst närvarande och levande.

Jag minns att det var något väldigt positivt. Fullt av polare, värme, gemenskap, äventyr och sjyssta värderingar. Alla kids borde vara med i scoutrörelsen.  Se bara på Wild Kidz-programmet. Det är ju så man vill vara med själv.

Eller titta på den här videon och leta upp närmsta scoutkår och skicka iväg ditt barn.

About Scouting (long version) from Scouterna on Vimeo.

2 reaktioner till “En gång scout, alltid scout”

  1. Anonymous säger:

    ”Alltid redo” Det finns SMU scouter i Missionskyrkan i Torsby. Ett härligt gäng med ungar o ledare.
    Kram från din gamle scoutledare!
    Eva-Lena

  2. Helena H säger:

    Waow Eva-lena! Jag visste inte att du besökte min blogg. Vad roligt! Du gjorde så mycket värdefullt för oss barn. Kram i massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *