Barn,  Viggo

Min resa med Viggo i magen

Min resa från början till slut med Viggo i magen var en underlig tid där jag liksom klev in i mig själv och ville omskärma mig från världen. Jag blev så skör, nästan svag. Ville bara kliva in i min bubbla och låta all energi inom mig gå till det växande livet i magen. Det fanns ingen energi till att skapa något annat än det.

Jag trodde nästan inte på att det fanns något barn inom mig. Upplevelsen var så fashinerande. Som en dröm. Så när han föddes ringde jag mamma och sa: ”han ligger här brevid mig, han finns på riktigt”. Upplevelsen var något av det största jag varit med om.

Historien om resan med ett barn i magen är något jag gärna berättar. Det är en hel bok. Vi börjar med att förkorta ner den till det här.

Om ni undrar över teststickorna så har de blivit lite bruna sedan den där dagen i juli när jag kissade på dem. Dessutom är det två, egentligen tre därför att jag omöjligt kunde tro bara en.




9 Comments

  • jempajumper

    Helena, jag gråter lite här framför jobbdatorn om det är ok. han är så fin. Och uppleveseln att bära barn, få barnet i sin famn och dela sina dagar med detta lilla knyte är minst sagt svindlande. GRATTIS!

    Välkommen Viggo. Du har landat hos världens skönaste familj tror jag.

    Kram!

  • Anki på sytt.blogg.se

    åh vad jag har väntat på detta inlägg, jag gråter också en skvätt, för det är helt fantastiskt!
    Vilken underbart vacker gosse ni fått!
    Längtar tills jag får se honom ”live”
    kram

  • LitenElin

    En tår är på väg också hosmig. Vilken tid du har haft när vi saknat dig så mmycket. Med storrenovering som gjorde underverk. Och ett underverk somm kommit. Vad fin han är! Din mag-historia får tillochmed mig att längta lite..

    Hoppas hela familjen har det toppen. Jag hoppas att vi hinner ses, åtminstone till sommaren!

    KRAm till er alla

  • Maria

    Helena, så trist att vi inte kunde komma denna helg…….GRATTIS igen, längtar så efter att få träffa er!!!!!!! Visst är det häftigt……jag undrar fortfarande hur det gick till, trots att F snart är 2 år…..!!!!! Njut nu av tiden när du är hemma, det går så ruggans fort…..!!! Hälsa Jörgen så jättegott! Varma kramar från Maria, M & F

  • Helena

    Stort grattis till en fantastiskt söt liten kille!! Ett mirakel 🙂 Vi fick en liten Eddie för 3 veckor sen – kärlek 🙂

    Kram!
    Helena Jergander