Barn,  Viggo

Min stora kärlek

Det finns annat än val att tänka på. Viggo och jag har djupa samtal med varann. Det är så roligt att se hur han sakta men säkert lär sig nya färdigheter.

Vår BVC-sköterska frågar mig alltid vart jag köper Viggos kläder. Jag gillar ju saker som har ett andrahandsvärde, så jag köper dyra grejer när de är sänkta med 70%.  Då blir det en bra produkt till ett lagom pris. Jag har handlat från www.ajabajakids.com, www.luckylittleme.com, babyshop.se, minimundus.se, pappaprylar.se, tradera, blocket och givetvis en del på de vanliga kedjorna även om jag inte tycker att det är lika roligt. Jag brukar köpa lite större saker så vipps växer han i dem. Sedan brukar jag också handla en del på tjejavdelningarna för att lägga in lite åsikter i jämställdhetsdebatten. Men jag klär honom inte helt i rosa utan basar till det med nåt riktigt killigt.

One Comment

  • Annika

    Å vad härligt att höra om någon som gör som jag jag, rea och könsneutralt, till min lilla Tova. Även bra att få lite inspiration till nya sidor på nätet – kan även rekomendera barnlyan.se och rackamaja.se.
    Blir så glad av att gå in på din sida och få inspiration.