Bröllop

Bröllop på Klarälven

Min kompis Johanna har ett företag som heter Sverigeflotten. Hon åtog sig att organisera ett bröllop på flottar. Vigseln, middagen, jag alltihopa, tillochmed bröllopsresan skulle äga rum på flottar. Jag fick förmånen att följa med några timmar som bröllopsfotograf. Vi startade på Branäsbergets topp med den vackra slingrande meander Klarälven under oss.

Vädret var perfekt när vi var däruppe. Ömsom sol, ömsom moln, och bilderna fick täckning i himlen.

Det var ett väldigt tjusigt brudpar från  västkusten som hade valt Klarälven av en slump. Paret hade passerat Dalen och bruden tyckte att det var så fint så hon hade ringt Johanna och inom loppet av två minuter hade Johanna fixat vigselförrättare, frisör, sminkös, fotograf och kock.

Johanna hade bundit ihop fyra flottar så att hela sällskapet skulle få plats.

Det var faktiskt på det här bröllopet som jag fann min speleman Jacob (som spelade på Viggos dop).

Allt var så otroligt vackert, och jag är glad för att jag fick vara med. Det finns många hundra bilder till, men de tar vi någon annan gång.