Uncategorized

Zomna

Julklappstips:

Jag har personligen sovit bra i hela mitt liv. Det är något med avslappning som gör att jag kan somna lätt, sova mycket och länge. Det finns inget så skönt som en god natts sömn och jag vet hur man gör. Värre är det med min pojkvän som somnar lätt men vaknar lika lätt.

I somras då vi var ute och reste fick jag och Viggo sova två nätter på en tryckavlastande madrass som formar sig efter kroppen, (typ tempur fast inte tempur) utan Zomna som är samma sak fast ett mycket mer prisvärt alternativ. Sakta sjönk kroppen in och madrassen formgjöt sig efter hela mig.
Jag vart så såld på sömnen de här nätterna att jag på stående fot bestämde mig för att köpa en madrass i present till min pojkvän och hans sömn.
Zomna hade en grymt trevlig support och service och en supersnabb leverans. Det tog ungefär 3 dagar så hade madrassen hittat hem till sängen.  Nu tre månader senare sover vi fortfarande gott i den alla tre, även om vi försöker få Viggo att sova i sin egen säng. (Något vi jobbar på men det är svårt)
Zomna rekommenderas av naprapater och massageterapeauter och av oss. Har ni tänkt handla tempur så gå loss på Zomna istället för 1/3 av priset.

www.zomna.se

8 Comments

  • Anonymous

    Kul att läsa din blogg Helena, visst är det viktigt med sömnen! Tror också jag ska skaffa mig en Zomna-madrass, låter ju helt fantastiskt! Hälsningar Johan

  • Anonymous

    Hejsan!

    Vilken vacker hemsida helt rätt i tiden!Om jag gifter mig vet jag vart jag ska vända mig. Har sovit på en Zomna madrass i 5 år och den fick mina ryggsmärtor att nästan helt försvinna. Innan hade jag ont varje morgon, har en Reumatisk sjukdom så när skoven är på topp har jag en liten känning på morgon men den släpper när jag kommer i gång och rör på mig. När jag åker på semestrar har jag alltid med mig min Zomna resemadrass utan den är mina semestrar förstörda. Använder även Zomnas kudde som man kan trycka i hop och ha med sig på resa. Självklart är träning viktig och att hålla sig i form.

    Tack för titten!/Judith