Alva, Ballong, Barn, Familj, Odd Molly, Outfits, Personligt, Porträtt, självporträtt, Stil

Cancun scarf, ballonger, jag och Alva

Ursäkta bloggtorkan, men jag renoverar hus, arbetar deltid och har dessutom en liten bebis med mig på armen. Så då kan det vara så ibland, men nu kommer det inlägg så det heter duga.

Jag har hittat min framtida arbetskollega. Kanske kan hon vara min assistent redan i sommar men hon är ju bara 11 år så då kanske jag blir anmäld för barnarbete. Men vilken blick hon har. Visserligen har hon alltid varit med mig men hennes intresse har exploderat först nu och hon tar kameran så fort hon får chansen.

Hon heter Alva och hon är min guddotter. 
Kolla in vilka bilder hon tog på mig ikväll.
Nej, tyvärr, jag behöver inga glasögon, min syn är bra så dessa är lånade med fönsterglas i, men visst är det tjusigt med glasögon.
När jag såg de här bilderna som Alva knäppte på mig blev jag så glad. De var så perfekta. Själv har jag fotograferat i 20 år men kanske har jag tappat på vägen det hon ser. Någon sorts ljuvlig nyfikenhet. Ingen rädsla för att göra fel. Ingen oro för att komposition ska bli korrekt, bara spröd känsla och frihet och lust till att fånga något.
Och jag är djupt imponerad över hennes snabbhet med kameran. Hon bara brände på. 
Jag har världens vackraste scarf på mig. En Cancun scarf. Sedan har jag den tjusigaste collegetröjan som tillverkats. Som en ljuvlig mjuk kappa i bomull. En Praire Underground. Ett hel-ekologiskt märke från Seattle.
Och anledning till ballongerna får ni höra imorgon.
Kram på er!!

10 reaktioner till “Cancun scarf, ballonger, jag och Alva”

 1. Sofia säger:

  Härliga bilder! Cancun är jag så sugen på! Är inte så mycket för guld på kläder så jag skulle behöva se den in real men jag Älskar färgerna! Den ser så vackert old-gold-ig ut på andra i alla fall…

 2. Helena H säger:

  Ja, man skulle tro att det guldiga var besvärligt men jag känner bara waow…den var så perfekt och guldet var liksom disktet på något sätt. Den klart finaste och mest praktiska (i sin enkelhet på nåt sätt) halsduk jag ägt känns det som. Har en hel del;)

 3. Anonymous säger:

  Hej!
  Härligt underbara bilder! Jag blir glad! Din blogg är toppen; tittar in då och då för att njuta av dina vackra bilder och tankar! Åsa

 4. Att vara någons fru säger:

  Vilka underbara bilder! Hon är helt klart en aspirerande stjärnfotograf 🙂 Och för övrigt har man på tok för lite ballonger i vardagen.

 5. Susanne säger:

  Hejsan

  Vilka fina bilder hon tar!!!

  Ha en bra dag

  Kram
  s

 6. VivanDivanGoesFashion säger:

  Balonger blir jag sååå glad av 🙂 Helt fantastiska bilder och cancun sjalen är to-die-for. Lovely

  Kram
  /Vivvi

 7. Odd Molly-holic säger:

  UNDERBARA BILDER, Hon har en talang för att se det vackra och estetiska. Hon skulle kunna bli professionel fotograf en dag. Som jag önskar att jag hade någon som kunde fota mig på det viset, har så mycket idéer men ingen assistans ;-D

  P.S. När det gäller min(a) garderobber så är jag inte så välstrukturerad, jag har det jag använder mest längst fram och det som används sällan längst in. Inte efter färger, märken eller typer.

  Kram vackra du!

 8. Helena H säger:

  Visst hade det varit underbart att alltid ha en fotograf till hands såsom Malenami har det!! Så man kunde ta tag i idéerna när de kommer!

  Kram på er

 9. Anonymous säger:

  Älskar er och bilderna, jag är definitivt ett av er största fan. Å, de e helt rätt- Vi har alldeles för lite ballonger i vardagen!
  //annapanna som träffar er ikväll.

 10. Helena H säger:

  Va Annapanna? Är det sant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *