Uncategorized

Är ni med i något kvinnligt nätverk?

I onsdagskväll fick jag det konstigaste. Jag fick öroninflammation, och det har jag inte haft på 10 år. Det kom dundersnabbt, exploderade hål på trumhinnan och blev bättre. Däremot mådde jag inte så bra dagarna efter då hela balanssinnet tog stryk och var lite ur funktion.

På torsdagkväll var det möte med det kvinnliga nätverket som vi håller på att bilda och sedan var det inspirationsföreläsning med Ulla-Lisa Thorden. En otroligt elegant kvinna runt 60 år som varit internationell topmodell, sedan jurist och nu coach, taltränare, inspiratör…allt det där. Jag inspirerades så mycket av henne, hennes elegans och sätt att röra sig och allt hon förmedlade.

Ja, jag kunde inte låta bli att gå dit trots min öroninflammation därför att jag tycker att det där kvinnliga nätverket är så viktigt.

Och det är jag så glad över. Ulla-Lisa pratade om nödvändigheten av kvinnliga nätverk. Hur man förr i tiden, under kriget och så hjälpte varann på ett helt annat sätt. Ett rum för enbart en grupp kvinnor, och jag tror på det där.

I övrigt pratade hon om säljande, om listan man ska ha i fickan med 10 personer som man gärna vill träffa. I Sverige är det bara 6 handslag så har man träffat alla. Därav behovet av ett stort nätverk. Så många bekanta på facebook som man faktiskt tycker att man är bekant med är inte så dumt.

Nätverka på alltså. Är ni med i något kvinnligt nätverk?

2 Comments

  • anna

    jajamensan! nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten! just nu med mest fokus på oss som jobbar heltid (ca 90 av 6000) men förhoppningsvis om allt går som det ska så kommer det sedan involvera alla tjejer som jobbar inom räddningstjänsten på något sätt 😀

    viktigt viktigt!

  • Helena H

    Va spännade! ja, det är klart att det är viktigt, och att det behövs!! Speciellt i er mansdominerande värld. Tror verkligen på kvinnligt nätverkande!!