Vänner

Underlig helg

Det vart en konstig helg det här. Tråkiga besked som kom i en hop. Sorgliga och hemska besked. Vänner som försvunnit från denna jord. Det var tur att vi fick åka till fantastiska Linda.
Hon läker. Denna ljuvliga renässans människa vars verklighet jag gärna lever i. Hon är för övrigt med i mitt mest lästa inlägg.
Så har hon fyra vackra islandshästar
och Alva var med. Hon har blivit hästtjej och det glädjer en gammal hästbesatt som mig. Åh vad jag har spenderat timmar i stall, hagar och på höloft. Tyvärr har inte mitt liv plats för hästar just nu, men det är något jag längtar efter hela tiden.
och syrran och Viggo var med.
Starka kvinnor är det bästa jag vet
och vackra landskap
Så även om tråkiga saker händer i världen. Att vänner rycks ifrån oss och sorg lägger sig över tankarna finns det alltid en paralell verklighet som fortsätter. En verklighet fylld av glädje, kärlek och vänner.

5 Comments