Uncategorized

Sover över på jobbet


Har med mig lilla familjen på jobbet och nu måste jag prova att blogga från iphonen. Här är utsikten.

Och jag har lånat tapetprover som jag och min kusin Markus sitter och spanar på.

Fantastiska pipstudio


Min kusin har precis kommit hem från Panama där han spenderat de sista 6 månaderna. På somrarna jobbar vi ihop på Fröknarna Fräs. Och nu är det ju sommar igen så han är åter på plats.

God natt ni fina.

Posted using BlogPress from my iPhone

5 Comments

 • VACKRA hem och interiör

  Utsikten är som en tavla!!! Och tapetproverna – vart fann du dem???? Så ljuvliga. Och så läste jag ditt tidigare ”Never forget” inlägg och fick rysningar…
  Ha en toppenhelg! Kom inte iväg på Zumban i torsdags då jag fick ett ryck att åka till Ekshärad för att köpa ett skåp… väl framme kände jag tröttheten slå till så jag bjöd inte på skåpet för jag skulle inte orka hämta det morgonen därpå… (vad hände…) Är fortfarande i mitt inventeringsarbete och är rädd om den lilla extraenergi som jag måste ha…
  Kram

 • Helena H

  Åh fina ni. Visst är det roligt med tapeter och auktioner. men bilderna i detta inlägget var under all kritik…funkar nog inte riktigt att iphone-blogga tyvärr med stora bilder. Ska bli bättre. Kram på er

 • Malin

  VAR har du lånat Piptapetproverna?! Satt o suktade efter dem på nätet igår, men vet inte riktigt var jag ska få tag på dem…? Tror jag behöver lite färgkickar i vårt ”nya”, fina, vita hem som förhoppningsvis står klart om en månad eller så :).