Böcker, Nostalgi, Personligt

Börja läsa igen

Tänkte komma in i en läsarera igen. Ni vet sådana där eror då man slukar många böcker på rad, det liksom rasslar till av lust till att läsa och bläddra blad. Det var länge sedan jag hade en sådan era, men jag vet ju hur lätt det är att hamna i dem om man ger dem en chans. Så jag går och drar i några av Jöggas böcker (mina är nerpackade i lådor tills det att huset är färdigt, ja tänka sig, mitt liv har varit nerpackat ett år nu, ett år sedan som jag flyttade från slottet på Kajshea) och givetvis läser jag mycket i Viggos böcker. Hur som helst…har ni några boktips som skulle passa mig nu?
En bok som förändrade mitt liv var:
Berömda män som varit i Sunne” av fantastiska Göran Tunström.
Jag var i mitt barndomshem idag och hittade den här lappen, där jag skrivit ut ett favoritstycke som jag haft hängandes på väggen. Den där boken förändrade mitt liv.
Har ni läst den?
Vilka böcker har förändrat ert liv?
Det var allt för ikväll.
Good friday night sweet roses!

7 reaktioner till “Börja läsa igen”

 1. Lingonberrie säger:

  Så fina stora fönster? 😀

  Hmm. Förändrat mitt liv. Vet inte men det får nog bli Wayne van Dyers ”Älska dig själv” som jag läste i som tonåring och Bibeln. Jag ska tänka efter….

  Kramar och ha en fin dag!

 2. Katinka säger:

  Mmm, Göran Tunström är fin. För min del är det de norrländska författarna jag hör hemma i. Främst P O Enquist. Hans ”Kapten Nemos bibliotek” älskar jag, men även Torgny Lindgren är bra. Ja, så många… Kram

 3. JULIA säger:

  Hej! Hoppas att allt är bra med dig!? Vad gör du denna lördag? 🙂
  kram

 4. Anonymous säger:

  The Secret och The Power av Rhonda Byrne. Men de har du kanske redan läst med tanke på att du verkar leva ditt liv i flyt. Eller så har du det inom dig 🙂
  Dessa böcker har i förändrat mitt liv på ett så fantastiskt sätt som jag inte ens hade kunnat drömma om. Och jag är så tacksam att jag en dag fick tips om att läsa dem!

 5. Karolina säger:

  Och jag slår ett slag för Beate Grimsrud ”En dåre fri”!

 6. Doris säger:

  Camilla Läckberg! Eller Liza Marklund om journalisten Annika Begntzon.
  Har hur många boktips som helst om du vill ha 🙂
  Babben Larsson – Jag vägrar dö nyfiken, ska du höra som ljudbok!
  Skrattmusklerna fick bra med motion då 😉

 7. Helena H säger:

  Härligt! Mina vänner, igår beställde jag en hel hög med böcker, är alltid väldigt optimistisk när jag ska ut och resa, men vi får se hur många jag hinner läsa.
  Tar gärna emot fler tips.
  Tack vänner

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.